to main page
Ady-Rus_Sherdjes
1
I
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Я
ЛI ЛА ЛИ ЛЪ ЛЫ ЛЭ
ЛЫI ЛЫБ ЛЫГ ЛЫД ЛЫЖ ЛЫК ЛЫН ЛЫС ЛЫХ ЛЫЦ ЛЫШ ЛЫЩ

лыхэкъузэ


лыр щагъавэкIэ лэпсым къыхэмыщын папщIэ къащу зэблэдзауэ иIэгъэ зыщIэмыт пхъэ къабзэ цIыкIуитIкIэ лэпсым хакъузэ, а тIум ятегъэщIар лэгъупыкъум щIэгъэнэжауэ
прижим мяса в бульоне полного котла крестиком из двух палочек, которые прижимаются третьей – вертикальной, подпираемой под ручку котла.
 to main page AboutTop 10FeedbackLogin  top of page
© 2008 AdminUser XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.12